Διαδικασία

Από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι και το τελικό στάδιο διανομής, τηρούμε αυστηρά μία γραμμή  παραγωγής βασιζόμενη στην μελέτη HACCP, ώστε να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα: ποιοτική και υγιεινή διατροφή για τα κατοικίδια μας!

Οι επιλεγμένες φρέσκες πρώτες ύλες καταφθάνουν στην είσοδο των σύγχρονων εγκαταστάσεών μας (πιστοποιημένων με την ισχύουσα Εθνική και Κοινοτική νομοθεσία της Ε.Ε.) και αφού πρώτα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι επιτόπιοι έλεγχοι, παραλαμβάνονται για να ξεκινήσει η παραγωγική διαδικασία.

Το μείγμα που προκύπτει από την επεξεργασία και σύνθεση των πρώτων υλών, τοποθετείται σε πιστοποιημένα με  ISO πλαστικά διαφανή σκαφίδια του 1 κιλού, και των 500 γραμμαρίων (τα οποία φέρουν ετικέτες με τις απαραίτητες από την νομοθεσία πληροφορίες). Στην συνέχεια τοποθετούνται στον ειδικό καταψύκτη βαθιάς κατάψυξης τύπου “τούνελ” (shockfreezer/blaster cheeler), στον οποίο και καταψύχονται σε σύντομο χρονικό διάστημα στους -40°C! Η συγκεκριμένη διαδικασία ταχείας και βαθιάς κατάψυξης αποτελεί την πιο σύγχρονη και πλέον κατάλληλη, ώστε να εξαλειφθούν τυχόν παθογένειες και να εξασφαλίζεται η φρεσκάδα του προϊόντος, χωρίς χρήση συντηρητικών και άλλων τεχνητών ουσιών. Στο τελικό στάδιο, το προϊόν αποθηκεύεται σε επαγγελματικούς καταψύκτες στους -20°C, όπου και παραμένει μέχρι την διανομή.

Με το πέρας της διαδικασίας, ο χώρος των εγκαταστάσεων  καθαρίζεται επιμελώς και απολυμαίνεται σχολαστικά όπως ακριβώς ορίζει η νομοθεσία, ώστε να είναι έτοιμος για την επόμενη παραγωγή.

Η γραμμή παραγωγής που έχουμε επιλέξει (και που έχει εγκριθεί από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς) καθώς και το προσωπικό μας, ακολουθούν πιστά τα υψηλότερα πρότυπα (HACCP) και τα απαραίτητα και πιο αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας που αφορούν την παραλαβή, επεξεργασία, τυποποίηση, συντήρηση και διανομή προϊόντων, που έχουν σαν αντικείμενο τον χειρισμό κρέατος  (κανόνες υγιεινής, ενδυμασία, καθαριότητα, μέτρηση θερμοκρασιών κτλ), έτσι ώστε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας!

Kitchen B.A.R.F.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ειδικός Κωδικός Αριθμός Έγκρισης (ΕΚΑΕ)
409Y3EL61PE

Κωδικός αριθμός εγγραφής επιχείρησης στο μητρώο ζωοτροφών
22020610000061

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο:
10:00 - 14:00

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή:
10:00 - 14:00 & 18:00 - 20:30

Κυριακή: Κλειστά

 

Επικοινωνια

7ης Μεραρχίας & Φιλελλήνων (έναντι Πολιτιστικού Κέντρου "ΕΚΑΒΗ")

2351 5000 81

6940 889 229

info@kitchenbarf.gr

www.kitchenbarf.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Share This