Η εταιρεία

Στην Kitchenbarf έχουμε σαν αποκλειστικό οδηγό μας  την παραγωγή, τυποποίηση και διάθεση υγιεινής τροφής για σκύλους. Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Μακεδονία, η οποία μέσα από τα υψηλής διατροφικής αξίας παραγόμενα προϊόντα της, έχει σαν σκοπό την επιστροφή του τετράποδου φίλου μας στις διατροφικές του ρίζες : την φυσική, φρέσκια και υγιεινή διατροφή.

Έχοντας ακούσει, διαβάσει και κυρίως βιώσει προσωπικά τα προβλήματα που προκαλούν τα … “μαγικά μπισκοτάκια” των ξηρών τροφών στα αγαπημένα μας κατοικίδια, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό menu, που βασίζεται αποκλειστικά σε φρέσκα υλικά που προμηθευόμαστε από  τοπικούς πιστοποιημένους παραγωγούς και το οποίο καλύπτει πλήρως τις διατροφικές ανάγκες του τετράποδου  φίλου μας!

  • Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες προερχόμενες από ελληνικούς τοπικούς πιστοποιημένους παραγωγούς, που θα αγοράζαμε για εμάς και την οικογένειά μας (100% ελληνικό προϊόν!).
  • Κανένα συντηρητικό, τεχνητή ή χημική ουσία δεν συμπεριλαμβάνεται στα προϊόντα μας.
  • Ακολουθούμε γραμμή παραγωγής εφαρμόζοντας τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα.
  • Χρησιμοποιούμε «βαθιά και ταχεία κατάψυξη» των προϊόντων (-40°C «Shockfreezer»), έτσι ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα και να εξασφαλίζεται η φρεσκάδα τους.
  • Παρασκευάζουμε, συσκευάζουμε και διαθέτουμε τα  προϊόντα μας σε χώρο  καθαρό και ελεγχόμενο ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων που απαιτούνται σύμφωνα με την μελέτη HACCP.
  • Με την μελέτη H.A.C.C.P. καθίσταται εφικτή η ιχνηλασιμότητα προϊόντος, η οποία παρέχει την δυνατότητα ανίχνευσης της διαδρομής του προϊόντος σε όλα τα στάδια από την προέλευση, την παραγωγή, μέχρι και την διάθεσή του.
  • Διαθέτουμε έγκριση από την Υγειονομική Υπηρεσία με Κτηνιατρικό Έλεγχο καθώς και μελέτη H.A.C.C.P , διαβεβαιώνοντας έτσι πως το προϊόν μας τηρεί όλες της απαραίτητες υγειονομικές προϋποθέσεις.
  • Διαθέτουμε νόμιμα αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς (Κτηνιατρική Υπηρεσία, Περιφέρεια, Πολεοδομία, Υγειονομικό),  έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η σχολαστική τήρηση των εθνικών και κοινοτικών κανονισμών υγιεινής που ισχύουν για τα νόμιμα παρασκευαστήρια τροφής για σκύλους.

Kitchen B.A.R.F.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Ειδικός Κωδικός Αριθμός Έγκρισης (ΕΚΑΕ)
409Y3EL61PE

Κωδικός αριθμός εγγραφής επιχείρησης στο μητρώο ζωοτροφών
22020610000061

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη,
Πέμπτη, Παρασκευή:
10:00 - 14:00
Κυριακή: Κλειστά 

Διανομές/Delivery:
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας 

Επικοινωνια

 

2351 3017 08

6940 889 229

info@kitchenbarf.gr

www.kitchenbarf.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Share This